Napoleon Prestige PRO 665 gasbarbecue
- gasbarbecue op propaangas
- uitvoering in rvs
- vermogen tot en met 31 kW verdeeld over totaal 8 branders
- 5 rvs 304 hoofdbranders
- grote infrarood SIZZLE ZONE zijbrander, afm 24 x 37 cm (b x d)
- RVS infrarood-achterbrander inclusief draaispit
- duurzame grillkamer uit rvs.
- soft close deuren
- rvs LIFT-EASE roldeksel met eindkappen van gegoten aluminium met chroomaccenten: Het ruimtebesparende LIFT-EASE roldeksel glijdt bij het openen achter de barbecue. Let u even op bij de aanschaf van een barbecue met deksel of het deksel dubbelwandig is. Hieronder blijft een maximum aan warmte behouden en creëert u heel gemakkelijk een oven-effect.
- ACCU PROBE thermometer
- JET FIRE ontsteking
- elektronisch ontstekingssyteem
- dubbele rvs warmteverdelers
- inclusief draaispit
- met geïntegreerde rooklade
- SAFETY GLOW met meerkleurige verlichting in de bedieningsknoppen
- grillkamer met ingebouwde halogeen verlichting
- 9,5 mm dikke rvs WAVE grillroosters: WAVE-grill roosters zorgen voor een gelijkmatige, constante hitte zowel bij snel grillen op hoge temperaturen als bij langzaam stoven.
- grilloppervlak 94 x 46 cm
- dimbare meerkleurige verlichting
- verlichting met bewegingssensor
- premium rvs zijtafels met geïntegreerde ijs-/marinadebak met snijplank, verchroomde handdoekhouder en bestekhaken
- grote, van voren toegankelijke vetopvangladen
- blokkeerbare EASY ROLL zwenkwielen
- capaciteit t/m 20 personen
- beperkte levenslange garantie
- totale afmeting: 195 x 65 x 130/145 cm
- verpakking: 123 x 75 x 138
- gewicht: 160 kg
Wat is SIZZLE-ZONETM
De infrarode SIZZLE ZONE™ is een brander die infrarode stralingsenergie creëert d.m.v. keramische branders die over duizenden, gelijkmatig-verspreide vlamopeningen beschikken. De energie van de vlam wordt geabsorbeerd door de keramiek, waardoor deze gaat gloeien en tot een temperatuur van ca. 980°C opwarmt. Deze intense hitte zorgt ervoor dat het voedsel op de grill onmiddellijk wordt dichtgeschroeid, waardoor smaak en natuurlijke sappen ingesloten worden. Het eindresultaat is sappig en smakelijk voedsel dat in de helft van de normale kooktijd werd klaargemaakt.
Roken
De mogelijkheid om te roken (optie). Plaats met water doordrenkte houtspaanders in de rookbuis en leg deze boven de linker brander. Steek de brander aan en leg uw vlees boven de rechterbrander. Steek deze brander niet aan. Rook het vlees gedurende enkele uren onder een gesloten deksel.
Bekijk alle barbecues in onze webshop