Keij Kamado biedt een heerlijke selectie van BBQ-kruiden om uw barbecuegerechten naar een hoger niveau te tillen. Van pittige rubs tot zoete marinades, Keij Kamado heeft voor elk wat wils. De kruiden zijn zorgvuldig samengesteld met hoogwaardige ingrediënten om de smaak van het vlees te verbeteren en te versterken. Probeer het zelf en geniet van een onvergetelijke barbecue-ervaring!
De paprika en peper maken deze rub! Maar de combinatie van koffie en kruiden als nootmuskaat, komijn en tijm geven een verrassende twist aan het stukje rundvlees. Wilt u uw stukje rundvlees upgraden met deze rub? Dat is simpel; masseer een goed geolied stuk vlees in met de rub. En bbq het vlees tot een kerntemperatuur van 55 graden Celsius; rosé/medium gebakken. Een dagje geen vlees; dan is deze rub ook heerlijk in combinatie met een vleesvervanger zoals bijvoorbeeld tofu.
- Allergeen vrij
- Gluten vrij
- Vegan
- E-nummer vrij
Ingrediënten: zout, paprika (gerookt), peper, ui, suiker, knoflook, koffie, nootmuskaat, komijn, plantaardige olie (raap), tijm, oregano