Keij Kamado biedt een heerlijke selectie van BBQ-kruiden om uw barbecuegerechten naar een hoger niveau te tillen. Van pittige rubs tot zoete marinades, Keij Kamado heeft voor elk wat wils. De kruiden zijn zorgvuldig samengesteld met hoogwaardige ingrediënten om de smaak van het vlees te verbeteren en te versterken. Probeer het zelf en geniet van een onvergetelijke barbecue-ervaring!
Combineer deze rub met jouw bbq skills en weet zeker dat het gezelschap verrast zal worden. Masseer de porky’s rub (het liefst een uur van te voren) in, in een goed stuk vlees dat is ingeolied met een goede olijfolie. Leg het stuk varkensvlees op de bbq en grill tot de kern een temperatuur van 65 graden Celsius (roze gebakken). Haal het vlees van je bbq en dek het af met folie. Na 5 minuten heb je een heelijk stukje varkensvlees met smaken van dille, mosterd en paprika.
- Glutenvrij
- Vegan
- E-nummer vrij
Ingrediënten: suiker, zout, ui, paprika, mosterd, chili, citroen, peper, knoflook, nigella zaad, kurkuma, dille, kleurstof: karamel