Napoleon Prestige PRO 825 gasbarbecue
uitvoering in rvs
twee grillsystemen vermogen tot en met 38,6 kW verdeeld over 10 branders 4 rvs hoofdbranders rvs infrarood-achterbrander inclusief draaispit innovatie power-zijbrander met 2 vermogensstanden voor wok of pannen, diameter 25 cm 2 inwendige SIZZLE ZONE infraroodbranders met hiertussen geplaatste rvs brander 1 geïntegreerde rooklade voor houtsnippers met eigen onderliggende brander 2 rvs LIFT-EASE roldeksels met eindkappen van gegoten aluminium met chroomaccenten: Het ruimtebesparende LIFT-EASE roldeksel glijdt bij het openen achter de barbecue. Let u even op bij de aanschaf van een barbecue met deksel of het deksel dubbelwandig is. Hieronder blijft een maximum aan warmte behouden en creëert u heel gemakkelijk een oven-effect. 2 ACCU PROBE thermometers JET FIRE ontsteking elektronisch ontstekingssysteem dubbele rvs warmteverdelers inclusief draaispit grillkamer met ingebouwde halogeenverlichting verlichting met bewegingssensor meerkleurige verlichting in de bedieningsknoppen Grilloppervlakte 72 x 46 cm + 47 x 46 cm 9,5 mm dikke rvs WAVE grillroosters: deze zorgen voor een gelijkmatige, constante hitte zowel bij snel grillen op hoge temperaturen als bij langzaam stoven. premium rvs zijtafels met geïntegreerde ijs-/marinadebak met snijplank, verchroomde handdoekhouder en bestekhaken twee grote, van voren toegankelijke vetopvangladen dimbare, meerkleurige verlichting soft close deuren en laden beperkte levenslange garantie afmeting: 239 x 65 x 131/145 cm verpakking: 159 x 88 x 138 cm gewicht 213 kg
Wat is SIZZLE ZONETM
De infrarode SIZZLE ZONE™ is een brander die infrarode stralingsenergie creëert d.m.v. keramische branders die over duizenden, gelijkmatig-verspreide vlamopeningen beschikken. De energie van de vlam wordt geabsorbeerd door de keramiek, waardoor deze gaat gloeien en tot een temperatuur van ca. 980°C opwarmt. Deze intense hitte zorgt ervoor dat het voedsel op de grill onmiddellijk wordt dichtgeschroeid, waardoor smaak en natuurlijke sappen ingesloten worden. Het eindresultaat is sappig en smakelijk voedsel dat in de helft van de normale kooktijd werd klaargemaakt.
De mogelijkheid van roken
Plaats met water doordrenkte houtspaanders in de rookbuis en leg deze boven de linker brander. Steek de brander aan en leg uw vlees boven de rechterbrander. Steek deze brander niet aan. Rook het vlees gedurende enkele uren onder een gesloten deksel.
Bekijk alle barbecues in onze webshop